Om oss

Carmensandefjord.no er en nettbutikk knyttet til undertøysbutikken CARMEN. En undertøysbutikk med stor lidenskap for undertøy, badetøy med tilbehør.

CARMEN Sandefjord // undertøy - nattøy - badetøy

 

5.oktober 2017 åpnet jeg, Carola Lidahl Mendoza, dørene til min "lille" butikk under navnet SHE Undertøy Sandefjord for første gang.

Etter å ha jobbet 10 år i treningsbransje var det på tide med litt forandring og ideen om å starte for seg selv var sådd.

Jeg har selv erfart hvor vanskelig det kan oppleves å finne undertøy som oppleves behagelig på og det ønsket jeg å gjøre noe med og sammen med familie som driver SHE Undertøy i Trondheim ble butikken i Sandefjord etablert. I dag har ikke butikkene felles eiere lenger, med vil fortsette samarbeidet.

April 2021 lanserte vi nettbutikken vår www.carmensandefjord.no og 5.oktober 2021, på 4 års dagen vår, ble butikknavnet SHE undertøy Sandefjord endret til CARMEN.

 

CARMEN Sandefjord undertøy - nattøy - badetøy

Jakten på det rette butikknavnet ble CARMEN som er de 3 første bokstavene i fornavnet mitt og 3 første bokstavene i etternavnet mitt og får dermed et personlig preg over seg. Vi har fortsatt det samme gode utvalget og er de jentene som står klare for å hjelpe deg bare nå under nytt navn.

 

Vår visjon er å gjøre hele undertøyshandelen til en fin opplevelse ved å hjelpe deg med å finne din størrelse og BH modell som passer din unike kropp.

Vi har størrelser fra A – K cup med omkretser fra 60 – 100 som gjør at vi dekker et spekter på over 80 størrelser.

PRIMADONNA undertøy

Kvinner kommer i alle mulige størrelser og fasonger og er det en ting som er sikkert, så er det at det finnes ingen fasitsvar på hvordan vi skal se ut. Derfor så vil to kvinner med samme BH størrelse kunne oppleve at den samme BH modellen ikke sitter like godt på begge to.

Det vi vet og det vi kan slå fast er vi er alle unike og det er det som gjør oss så fine ❤

Ekte kvinner kommer i mange ulike former og er det flotteste som finnes!

Vær stolt over kroppen din akkurat sånn den er!

 


Carola ❤