Sliter du med stropper om glir ned?

Sliter du med stropper om glir ned?

Sklir stroppene på undertøyet ditt ned hele tiden? Rekker du stadig under skjorten for å justere BH-stroppene dine? I tillegg til å være plagsomt, kan denne BHen føre til nakke- og ryggproblemer i det lange løp – spesielt hvis du har større bryster. Heldigvis er løsningen enkel. Med de smarte tipsene kan du si farvel til undertøy med stropper som sklir.

Hvorfor glir stroppene mine?
Et smart triks for å sjekke hvordan stroppene dine sitter. Får du plass til to fingre (i høyden) mellom skulderen og stroppen? I så fall har du funnet riktig passform. Hvis du enkelt får plass til fire eller fem fingre under stroppene, er de ikke stramme nok. Som et resultat vil de skli av.
Løse BH-stropper er en av de vanlige BH-problemene. Hvis du har dette problemet, er det første trinnet å identifisere årsaken. Dette vil hjelpe deg å finne den riktige løsningen.

  • Stroppene dine er for lange: De fleste BHer har stropper som kan forlenges og forkortes. Juster stroppene til du får du plass til to fingre (i høyden) mellom skulderen og stroppen.
  • BH-stroppene dine har mistet elastikken: Kan du ikke få stroppene dine så stramme som du vil lenger? Da er det på tide å investere i en ny BH.
  • Stroppene sitter for langt ute på skuldrene: Har du for vid omkrets ift. hva du skulle hatt så vil stroppene raskere gli ned.
  • Stroppene dine glir av og koppene dine passer ikke: Du har sannsynligvis feil størrelse. Få hjelp av våre undertøysstylister til å finne riktig størrelse.


Tips: Sjekk lengden på stroppene når du tar på deg BHen. Stroppene kan endre lengde hver gang du vasker BHen. Du kan etterstramme dem etter behov for å sikre den perfekte passformen hele dagen.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.