Når vet jeg om BHen er brukt opp?

Når vet jeg om BHen er brukt opp?

Hvis BH-en din ikke lenger sitter komfortabelt, eller hvis stroppene dine ikke sitter på, er det på tide med en ny. Hvis du lengter etter øyeblikket du kan komme hjem og ta av deg BH-en din, er du definitivt klar for en oppgradering. Spiler som presser og utslitt stoff er ytterligere to tegn på at BH-en din har sett bedre dager. Å kjøpe en BH med god støtte, er den beste måten å forebygge rygg- og nakkesmerter men også dårlig holdning. God holdning er ikke bare bedre for kroppen din, det er også en fin måte å øke selvtilliten på! Vinn-vinn!

Når bør du bytte BH?
Ubehag er et tydelig tegn på at BH-en din har sett bedre dager. Men det er ikke den eneste grunnen til å bytte ut en BH – hverdagsslitasje kan også føre til en oppgradering. Som klær, jo oftere du bruker og vasker en BH, desto raskere må du bytte den ut. Følger du pleieinstruksjonene kan en god BH vare i årevis. PrimaDonnas BH-er er laget av bærekraftige materialer av høy kvalitet.

Styling av undertøy
Lytt og kroppen din vil takke deg.
Over tid endres kroppen din og det samme gjør brystene. Hvis du nylig har gått opp eller gått ned i vekt, har cupstørrelsen sannsynligvis endret seg sammen med resten av kroppen. Å bruke en BH som er for stor eller for liten er ikke en god idé. Ikke bare er dårligsittende undertøy lite flatterende, det gir ikke kroppen den støtten den trenger. For å forhindre rygg- og nakkesmerter, tap av brystfasthet og andre passformrelaterte problemer, er det viktig å bruke riktig BH-størrelse.

Hvis du tror størrelsen din kan ha endret seg, kom innom oss for å få råd. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte passformen og stilen for dine bryster.

Få mest mulig ut av ditt nye undertøy med disse tipsene
Vi vet hvor fristende det er å kjøpe billigere undertøy i stedet for å investere i noen få plagg av høy kvalitet, men kvalitet og håndverk er en nødvendighet snarere enn en luksus, spesielt for kvinner med en større cupstørrelse. Så vær god mot kroppen og deg selv og invester i kvalitet. Kom gjerne innom oss og prøv noen få viktige elementer. Så snart du finner den perfekte BH-en, vet du at den er verdt investeringen! Og etter at du har investert i undertøy av høy kvalitet, er det viktig å ta godt vare på dem. Vask BH-en din på en skånsom måte og oppbevar dem side ved side i stedet for å stappe dem i en skuff. Dette forhindrer dem i å krølle og krølle og vil hjelpe dem å vare lenger.
Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.