Hvilken BH modell passer deg best?

Hvilken BH modell passer deg best?

Det finner mange ulike BH modeller. Her finner du en oversikt over 8 av de mest vanlige typer BHer.

Hvis du har fyldigere bryster, lurer du kanskje på hvilken BH modell som passer best til formen din. Hos PrimaDonna har vi dusinvis av stiler designet for å smigre og gi støtte. Vi er alltid ute etter å lage stilige BHer som gir best passform til bryster. Vi oversetter undertøystrender som luftige braletter og stroppeløse eller bandeau BHer til BHer som passer som en drøm og ser elegant ut på kvinner med større cupstørrelser. Nedenfor er de vanligste BHmodellene og funksjonene deres.

1. BHer med fullcup
En av de mest komfortable stilene for kvinner med en større cuppstørrelse.
Skålene løfter og sentrerer brystene og gir full dekning.
Stroppene er satt litt tettere sammen for å forhindre at de glir av.
Heldekkende BHer gir brystene dine ekstra støtte og skaper en elegant og feminin silhuett under hvert antrekk.

2. Balkonett BH
Balkonett BH'er skaper uimotståelig cleavage, spesielt hvis du har større bryster. De skaper løft og det nedre snittet på cupene skaper et mer avslørende utseende. De horisontale linjene på cupene ser nydelige ut under topper og kjoler med lav, avrundet hals.
Stroppene er tradisjonelt satt lenger fra hverandre på Balkonett BHer. PrimaDonnas Balkonett BHer er et unntak fra denne regelen: Stroppene settes tettere sammen for å hindre at de sklir av.
Gjennomsiktige blonder, elegante broderier og glatte sømløse skåler: balkonett BHen kommer i en rekke stiler og materialer. Uansett hvilken stil du foretrekker, har alle PrimaDonna BH-er polstrede skåler eller solid tyll for ekstra støtte.

3. T-skjorte-BH
Denne stilen var opprinnelig ment å brukes under en T-skjorte, derav navnet T-skjorte-BH.
Den glatte og sømløse finishen garanterer et usynlig utseende under tilpassede antrekk. Det er derfor denne stilen er tilgjengelig i en rekke nøytrale farger.
Cupene er ugjennomsiktige og enten lett polstret eller foret med et pustende 3D spacer-materiale.
T-skjorte-BH-ene i PrimaDonna Twist-serien har trendy trykk og farger eller unike stropper som fortjener å bli sett under topper og kjoler.

4. Plunge BHer
Plunge BHer er kuttet ekstra lavt for å skape en fantastisk cleavage.
Det ser feminint og forførende ut under lavtskårne bluser og topper.
De solide materialene og den geniale mønsterkonstruksjonen til PrimaDonnas dyptgående BH-er gir den perfekte mengden støtte og løft.

5. Braletter
Braletter har et lett og luftig utseende. De fleste har ikke forhåndsformede cuper eller bøyler og er laget av blonder eller et annet lett stoff.
PrimaDonnas braletter har bøyle for å gi best mulig støtte for kvinner med en større cupstørrelse. Det solide båndet under skålene gir ekstra støtte for fyldigere bryster. Denne BHen fungerer også som en feminin topp under en blazer eller bomberjakke.

6. Spileløse BHer
Disse BHene har ingen bøyle, og har et formpresset stoff eller vattering som er med å gi bysten er rund fasong. Det meste av støtten kommer fra båndet, som er laget av svært solide materialer.
Skålene i våre spileløse BHer har et solid fôr for å gi komfortabel løft og støtte for større cupstørrelser.

7. Stroppeløse BHer og bandeau BHer
Disse BH-ene er et must-have under en ermeløs topp eller kjole, og gir utmerket støtte til tross for at de er stroppeløse.
Hvis du har større bryster, velg en bandeau BH av høy kvalitet som gir utmerket støtte. PrimaDonnas stroppeløse BH-er med solide polstrede skåler og elastisk bånd og bakpanel gir ufeilbarlig støtte opp til en G-cup.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.