De seks vanligste BH-problemene

De seks vanligste BH-problemene

De vanligste BH-kampene for kvinner med en større cupstørrelse og hvordan løse dem!
Hvis du ikke kan vente med å ta av deg BH-en på slutten av dagen, har du sannsynligvis på deg feil størrelse. Dette kan forårsake en rekke passformsproblemer som gjør det ubehagelig å ha på seg en bh. Nøkkelen til komfort er en BH som sitter perfekt. Hvis du har fyldigere bryster, er det viktig å bruke en BH med riktig støtte. Dette vil bidra til å forbedre holdningen din og forhindre ryggsmerter og andre plager.

Stropper som glir ned fra skuldrene og bøyler som presser seg inn i kroppen er bare to av BH-problemene alle kvinner sliter med fra tid til annen. Men hva sier dette om BH-en din og BH-størrelsen din? Disse tipsene kan hjelpe deg med å finne den perfekte BH-en for deg. Hvis du fortsatt er usikker på riktig størrelse eller stil, spør en undertøysstylist. Med hennes profesjonelle råd finner du drømmesettet ditt på kort tid..

1. Quadriboob
Løsningen på dette BH-problemet er relativt enkel: størrelse opp. Det er en god sjanse for at du har feil cupstørrelse. Prøv en cupstørrelse større, for eksempel fra en 80C til en 80D. Hvis du føler at BH-en er for løs, velg også en mindre båndstørrelse (i dette tilfellet 75D). Hvis du er usikker på cupstørrelsen din, er vi her for å hjelpe deg.

2. Smertefulle skuldre
Må du stramme stroppene dine så mye at de graver seg inn i skuldrene dine? I så fall er båndstørrelsen sannsynligvis for stor. Båndet rundt ryggen skal stå for opp til 80 % av støtten BH skal gi. Hvis du ikke har på deg riktig båndstørrelse, må stroppene gjøre alt arbeidet, noe som kan forårsake smertefulle skuldre. I dette tilfellet, prøv en BH med en mindre båndstørrelse.

3. Ingen stiler i størrelsen din
Du finner ikke stilige BH-er i din størrelse som gir riktig støtte. Ulike BH stiler er designet til å passe ulike typer størrelser. Større tyngre byster trenger mer støtte og det tar også BHen hensyn til. 

4. Spilene presser
Dette tilpasningsproblemet er smertefullt. Heldigvis er det noe du sannsynligvis vil legge merke til så snart du prøver en BH. Hvis bøylen din stikker gjennom eller graver seg inn i huden din, er det på tide med en ny BH.

I BH-er av dårlig kvalitet kan det hende at bøylen ikke er tilstrekkelig dekket, noe som kan forårsake irritasjon. PrimaDonnas patenterte bøyleform hindrer den i å stikke gjennom og grave seg inn. Det supermyke stoffbelegget forhindrer også hudirritasjon.

Spiler som presser kan også være forårsaket av å ha på seg feil størrelse eller stil. Hvis cupstørrelsen er for liten, vil bøylen grave seg inn i brystvevet ditt. I dette tilfellet er løsningen å gå opp en cupstørrelse.

5. Brystasymmetri
Visste du at ingen kvinner har perfekt symmetriske bryster? For noen kvinner er imidlertid forskjellen mer åpenbar. For å sikre den mest komfortable passformen og riktig støtte, velg en BH størrelse basert på det største brystet. Hvis du har litt plass i den andre cupen, kan du legge til en gelpute for å fylle den tomme plassen.

Tips: En BH uten forhåndsformede skåler er mer fleksibel og tilpasser seg bedre formen på brystet ditt. Tredelt bøyle-BH i PrimaDonna Madison-serien og I Do-serien er perfekt for kvinner med asymmetriske bryster. Det solide stoffet gir riktig støtte for større cupstørrelser, og kanten på de øvre cupene er elastisk, noe som sikrer perfekt passform.

6. Volumtap
Brystene kan miste sin fylde når vi blir eldre, vekttap og etter graviditet. Heldigvis har PrimaDonna en BH som gir den perfekte mengden løft og støtte for alle cupstørrelser. Hvis du foretrekker en komfortabel BH med litt mer dekning, er PrimaDonnas spileBH et godt valg. Hvis du ønsker å lage uimotståelig cleavage, prøv PrimaDonnas tulipansnitt-BH. Skålene løfter og sentrerer brystene, og skaper full og feminin kløft for enhver cupstørrelse.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.